ÅRSTIDENS MENUFORSLAG
FORÅR – SOMMER MENU 1
Hvide asparges, fjordrejer og mousselinecreme
Kalvemørbrad, sommerkål, ærter og morkelsauce
Rabarber, rødgrød, vanille og sorbet
FORÅR – SOMMER MENU 2
Stenbiderrogn eller löjrom, panna cotta creme, agurk og rødløg
Kalvefilet, grønne asparges, ærter Francaise og portvinssauce
Sommerbær, vanilleis og mandeltoast
FORÅR – SOMMER MENU 3
Røget laks, peberrod, karse og malt
Gråsten unghane, kantareller, ærter og sommerskud
Jordbær, flødekaramel og vanilleis
EFTERÅR – VINTER MENU 1
Cremet jordskokkesuppe, kammuslinger og fransk peberbacon
Helstegt oksefilet og braiseret kæbe, saltbagt selleri, timian og pebersauce
Valrhona chokoladekage, passionsfrugt og ananas
EFTERÅR – VINTER MENU 2
Røget laks, peberrod, karse og malt
Australsk okse, svampe, brændt løg og flødekogte jordskokker
Syltet vinteræbler, crumble af brun farin og vanille
EFTERÅR – VINTER MENU 3
Helleflynder, variation af selleri og skaldyrsbisque
Sprængt Gråsten unghane, peberrod, vinterurter og aspargeskartofler
Crème Brûlée med sorbet
HELE ÅRET MENU 4
Jomfruhummerbisque, hummerflan og lakridsnoter
Langtidsstegt oksehøjreb, fritter, salat og sauce bearnaise
Pandekager, orange, mandler og vanilleis
Menu 1 kr. 428 – ved min 25. personer
Menu 2 og 4 kr. 408 – ved min 25. personer
Menu 3 kr. 395 – ved min 25. personer
RECEPTION – UDVALG AF
Østers naturel, citron og toast
Kammuslinger, mandler og blomkål
Stenbiderrogn/löjrom, panna cotta creme og dildolie
Grillet tun, chilimayo og crudité
Røget laks og frisk ost på canapé/fingersandwich
Salat af hummer, tomater og basilikum
Lammekrone og toscansk pesto
Rørt/klassisk tatar på canapé af rugbrød
Australsk okse, kartoffelpude og bearnaise
Foie gras, chutney og malt
Foie gras og andebryst på canapé af rugbrød
Ballotine af unghane, cæsarmayo og bagte syltede tomater
Gråsten unghane, svampemayo og bacon
Frikadeller og surt syltede sager
Manchego, spanske pølser og syltede sager
Trøffel-risotto boller
Variation af grønt, mayo og jord
Gratineret gedeost, æble og timian
Faste komælksost, sprødt og sødt
Sara Bernhard
Vanille panna cotta og sylt
Klassisk Trifli med sæsonens frugt eller bær
Valrhona brownie og flødekaramel
Mandelmazarin, vanillecreme og dessertkokkens sylt
6 stk. kr. 215
8 stk. kr. 258
10 stk. kr. 290
Prisen er ved min. 20 personer