Restaurant Sejlklubberne ligger på Skovshoved Havn med udsigt ud over sejlerlivet på havnen og Øresund. Hos os mødes sejlere til en snack før og efter sejlturen, forretningsfolk og lokalbefolkningen i alle aldre. Vi værner om vores helt særlige atmosfære med dens personlige og uformelle stemning.

Udgangspunktet for vores køkken er de gode danske råvarer tilberedt efter de klassiske danske principper – af og til med et pift fra fremmede lande. Vi laver mad til havnens frokost- og middagsgæster, gæster til bryllup og dåb, til møder, match race, stævner og ud af huset i et utal af variationer og størrelser. Fælles for dem alle er at vi sætter kvaliteten i højsædet hver gang.

Her er et par af vores nøglemedarbejdere:

Per
Ny Hovmester og forpagter siden 1. december 2015. Pers hjerte banker for: ”At give folk en god oplevelse – hele vejen rundt. Tingene skal være i orden. God service giver glade gæster.”

Anders
Den svenske guitarspillende Køkkenchef. Anders´ hjerte banker for: ”Enkelt, klassisk dansk mad. Jeg er glad for at rejse og indhente inspiration fra hele verden men har mit hjerte i Danmark. Jeg er ung men gammelt af sind.”

Merle
Salgs- og administrationchef. Merles hjerte banker for: ”At være blæksprutte, som får alle ender til at mødes – for gæsterne og for huset.”
.

Torben
Salgs- og selskabsansvarlig – og tjener om en hals. Torbens hjerte banker for: ”Gæsterne – jeg bliver bare glad, når de går herfra og synes de har været i gode og trygge hænder og har kunnet slappe af her – banalt, men sandt.”