“DAGENS”

Kære Gæster

Vi følger regeringens beslutning om at indføre foranstaltninger i Danmark, der skal bekæmpe Coronavirus og har derfor lukket ned for serveringen i restauranten foreløbigt indtil 13. april.

MEN vi har besluttet at gøre hvad vi kan for at I ikke skal undvære vores gode mad. Derfor har vi etableret nødberedskab og står klar i havnen tirsdag – søndag, mellem 10 og 16, hvor vi sælger diverse take-away retter til en frokost på Havnekanten, Kaffe og Kage til at nyde om eftermiddagen eller Aftensmad til familien. Påbud gælder kun servering i restauranten og ikke take away / mad ud huset. Vi spritter af hele tiden og lukker kun 3 ind af gangen, for at undgå kødannelse.

Ring direkte til Hovmester på 51231517 og Bestil Dagens Ret, den koster mellem 75 -125 kr. Forret og Dessert kan tilkøbes. Vi lægger retterne op løbende også på vores Facebook side og på Instragram.

Eller kig forbi og køb en god kop kaffe og tag dagens frokostret med i hånden.

Vi glæder os til at se jer!

DAGENS RET – UGE 13

Tirsdag 24/3:

Laks, urtecreme, springløg, citron, blomkål, mandler og estragon

Brød og smør

 

Onsdag 25/3:

“Havnens coq au vin”

Gråsten unghane, svampe, bacon, perleløg og knust kartoffel.

Salat, brød og smør

 

Torsdag 26/3:

Grillet dansk svinekotelet, salvie og hvidløgscreme

Salat af tomat, rødløg, agurk, persille og salt ost.

Brød og smør

 

Fredag 27/3:

Klassisk Pariserbøf med det hele.

Salat, brød og smør

 

Lørdag 28/3:

Bøf, pebersauce, pommes Anna og rødvinssauce

Salat, brød og smør

 

Søndag 29/3:

Kalvefrikasse, asparges, ærter, gulerødder, nye kartofler og persille.

Salat, brød og smør

HUSK ar ringe og bestille direkte hos Hovmester på tlf. 5123 1517

 

I samarbejde med hele køkkenteamet, har vi lavet nye temaer for de enkelte dage.

Der kan være afstikkere alt efter udbuddet hos vores leverandører og udvalgte råvarer der på dagen, bare må smages.

Tirsdag  – Lørdag kl. 17:30 – 20:30
kr. 135

TIRSDAG – DET FØRSTE FRA FISKETORVET
Ugens første fisk eller skaldyr

ONSDAG – PROTEINER
Proteiner, braisereret, langtidsstegt, grillet osv.

TORSDAG – DE FJERKLÆDTE
And – kylling – unghane eller andet

FREDAG – FISK – SKALDYR
Hvad Claus Johnson har på torvet

LØRDAG – EUROPA – MIX OG MATCH
Okse, lam, gris eller fugl

Og husk at idéer og forslag altid er velkomne.

Ring:
3964 3046 – 2 for “dagens idag”