MAD UD AF HUSET

BESTIL MADEN UD AF HUSET – DET GØR DET NEMT FOR DIG
AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER

Vi laver mad til små og store private begivenheder, mærkedage, højtider eller den store firmafest

BESTILLING
Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

Julefrokost UD AF HUSET:

Marineret julesild, sennepscreme, rødløg, syltede sennepskorn og karse
Citrusgravad laks, øko. flødeost og fennikel

Luksusrejer, hjemmerørt mayonnaise, citron og smilende æg
Rugmelspanerede rødspættefilet, hjemmerørt remoulade og citron

And med svesker og æbler
Dansk gris og rødkål

Danske oste fra GRAND fromage, sødt og sprødt
Ris a l’amande med sommersyltede kirsebær

kr. 298 pr. pers.

Julemenu – 4 retter UD AF HUSET:

Havnesnacks
*
Letbrændt fladfisk, danske æbler, glaskål og mættet brunet smør
*
Peberglaseret andebryst, jordskokker, tyttebær og trøffelsauce
*
Havnens Tarte Tatin
*

Pris 378 kr. pr. person

JULEAFTENSMENU UD AF HUSET

JULEAFTEN ER EN SKØN AFTEN MED DE NÆRMESTE,
GIV JER SELV OG FAMILIEN EN AFSLAPPET JULEAFTEN,
HVOR ANDEN OG TILBEHØRET KUN SKAL LUNES,
OG RIS A L´AMANDEN ER KLAR TIL SERVERING.

Juleaftensmenu ud af huset for 2020

Helstegt juleand med svesker, æbler, timian,
syltet agurk, rødkål, sauce,
brunede og hvide kartofler

Ris a l´amande med sauce af syltede sommerkirsebær

Kr. 300 pr. person

TILVALG FORRET

Koldrøget laks, agurk, dild og perrod

Kr. 88 pr. person

BESTILLES
Senest torsdag den 22. december kl. 15.00
Tel: 3964 3046 Lok. 3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTES
Onsdag den 23. december kl. 15.00-18.00

Vi glæder os til at høre fra jer samt lave maden til jer 🙂

NYTÅRSAFTENSMENU UD AF HUSET

NYTÅRSAFTEN  ER EN SKØN AFTEN MED FEST,
FARVER OG GOD MAD.
VI HAR IGEN I ÅR SAMMENSAT EN LÆKKER FESTMENU, SOM GØR DET NEMT FOR DIG AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER!

Nytårsmenuen ud af huset for 2020

  

Hummer a la Hovmesteren
(½ hummer med hummersalat, citron og dild)

Bøf af dansk oksemørbrad og krokette af skank
bøgehatte, selleri og miso
håndrullet timiankartoffel og mættet svampesauce 

Riesling-mousse, karamel og Valrhona Dulcey chokoladekage
lime- & mascarponeparfait
basilikum og limesyltede Elstar æbler

Kr. 410 pr. person

TILVALG

Salat af rød spidskål, mørke bær, radicchio og salt ost
Canapé med røget laks, peberrod og dild – 2 stk.
Østers og citron
Kransekage

Kr. 38 pr. tilvalg / pr. person

Årets Nytårs Champagne Cuvée ”R015” Laillier

Vi anbefaler at starte aftenen med et glas Champagne fra den lille producent Laillier. Kompleks champagne, med noter af brød og æble.

Også perfekt match til hummeren.

Kr. 328 pr. flaske

BESTILLES
Senest onsdag den 30. december kl. 12.00
Tel: 3964 3046 Lok. 3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTES
Torsdag den 31. december kl. 12.00-15.00

Vi håber at I vil tage godt imod menuen, og vi glæder os til at høre fra jer samt lave jeres nytårsmenu.

Hvem er vi

Vi er et team af dygtige kokke, servicemindede tjenere, kreative salgsmedarbejdere og perfektionistiske administratorer.

Hver især har vi mange års erfaring i ryggen og sammen har vi bygget mange større arrangementer op.

Vi er din sparringspartner som ene-leverandør eller i samarbejde med andre leverandører, men altid med én og sammen kontaktperson hos os.

Vi udarbejder et oplæg til hvert enkelt arrangement – om det er stort eller småt. Vi glæder os til at høre fra dig for en uforpligtende samtale.

Du kan kontakte os på telefon 3964 3046-3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvad kan vi

Vi kan stå for:

Mad og vin – Menu, vine, bar.

Rammerne – Vi har store og små selskabslokaler. Men kan også stå for f.eks. opsætning af telt i jeres have eller fest i firmadomicilet.

Borddækning og udsmykning – Tema, klassisk, overdådigt eller helt simpelt – alt fra høje kandelabre til picnickurve. Enkle tricks kombineret med menuer og drikkevarer giver den helt rigtige stemning.

Personale – Værter, ledende medarbejdere, tjenere, kokke, opvaskere og rengøring.

Musik og underholdning – Bands, DJs, foredragsholdere, spændende indslag og sjove aktører.