MAD UD AF HUSET

BESTIL MADEN UD AF HUSET – DET GØR DET NEMT FOR DIG
AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER

Vi laver mad til små og store private begivenheder, mærkedage, højtider eller den store firmafest

BESTILLING
Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

NYTÅRSAFTENSMENU UD AF HUSET

NYTÅRSAFTEN  ER EN SKØN AFTEN MED FEST,
FARVER OG GOD MAD.
VI HAR IGEN I ÅR SAMMENSAT EN LÆKKER FESTMENU, SOM GØR DET NEMT FOR DIG AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER!

Menuen for 2020 er endnu ikke fastlagt men du kan blive inspireret imellemtiden for menuen i sidste år:

Nytårsmenuen ud af huset for 2019

Hummer a la Hovmesteren
(½ hummer med hummersalat, citron og dild)

Bøf af dansk oksemørbrad, bøgehatte, miso, sort peber, hvide rødder,
håndrullet timiankartoffel og morkelsauce

Valrhona pralinékage, Elstar æbler og passionsfrugt,
let brændt marengs og passionsfrugtmousse

Kr. 410 pr. person

TILVALG

Salat af rød spidskål, mørke bær, radicchio og salt ost
Canapé med røget laks, peberrod og dild – 2 stk.
Østers og citron
Kransekage

Kr. 38 pr. tilvalg / pr. person

Årets Nytårs Champagne Cuvée ”R015” Laillier

Vi anbefaler at starte aftenen med et glas Champagne fra den lille producent Laillier. Kompleks champagne, med noter af brød og æble.

Også perfekt match til hummeren.

Kr. 400 pr. flaske

BESTILLES
Senest mandag den 28. december kl. 16.00
Tel: 3964 3046 Lok. 3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTES
Torsdag den 31. december kl. 12.00-15.00

Vi håber at I vil tage godt imod menuen, og vi glæder os til at høre fra jer samt lave jeres nytårsmenu.

Hvem er vi

Vi er et team af dygtige kokke, servicemindede tjenere, kreative salgsmedarbejdere og perfektionistiske administratorer.

Hver især har vi mange års erfaring i ryggen og sammen har vi bygget mange større arrangementer op.

Vi er din sparringspartner som ene-leverandør eller i samarbejde med andre leverandører, men altid med én og sammen kontaktperson hos os.

Vi udarbejder et oplæg til hvert enkelt arrangement – om det er stort eller småt. Vi glæder os til at høre fra dig for en uforpligtende samtale.

Du kan kontakte os på telefon 3964 3046-3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvad kan vi

Vi kan stå for:

Mad og vin – Menu, vine, bar.

Rammerne – Vi har store og små selskabslokaler. Men kan også stå for f.eks. opsætning af telt i jeres have eller fest i firmadomicilet.

Borddækning og udsmykning – Tema, klassisk, overdådigt eller helt simpelt – alt fra høje kandelabre til picnickurve. Enkle tricks kombineret med menuer og drikkevarer giver den helt rigtige stemning.

Personale – Værter, ledende medarbejdere, tjenere, kokke, opvaskere og rengøring.

Musik og underholdning – Bands, DJs, foredragsholdere, spændende indslag og sjove aktører.