MAD UD AF HUSET

BESTIL MADEN UD AF HUSET – DET GØR DET NEMT FOR DIG
AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER

Vi laver mad til små og store private begivenheder, mærkedage, højtider eller den store firmafest

BESTILLING
Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

JULEFROKOST UD AF HUSET

BESTIL MADEN TIL JERES JULEFROKOST HOS OS!
Julefrokostsmenu ud af huset 2019

Julebuffet:
Julesild på vores manér
Stegte sild, sennep og dild

Citrusgravad laks, øko. flødeost og fennikel
Rugmelspaneret rødspættefilet, hjemmerørt remoulade og citron

Havnens hønsesalat
Helstegt and med svesker og æbler
Danske deller og syltede sager
Sønderjyske kålpølser og grønlangkål

Udvalg af danske oste med sødt og sprødt

Ris a l´amande med sommersyltede kirsebær

Brød, smør og fedt

Pris 258 pr.person

BESTILLES
Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

JULEAFTENS-MENU UD AF HUSET

FÅ MERE TID OG OVERSKUD TIL AT NYDE JULEAFTEN
MED AT BESTILLE JULEMADEN HOS OS
Juleaftensmenuen ud af huset for 2019 er endnu ikke fastlagt,
men her er inspiration fra menuen  2018

JULEMENUEN UD AF HUSET
Helstegt juleand med svesker,
æbler, timian, syltet agurk, rødkål,
sauce, brunede og hvide kartofler

Ris a l’amande med sauce
af syltede sommerkirsebær

kr. 300 pr. person

OST

3 slags ost, sødt og sprødt

Som tilvalg kr. 78 pr. person

Giv jer selv og familien en afslappet juleaften, hvor anden og tilbehøret kun skal lunes,
og ris a l’amanden er klar til servering.
Vejledning medfølger.

BESTILLES
Senest fredag d. 20.december kl. 16.00 på
tel. 3964 3046 Lok. 3 eller salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTES
Mandag den 23. december kl. 15.00-18.00

NYTÅRSAFTENSMENU UD AF HUSET

NYTÅRSAFTEN  ER EN SKØN AFTEN MED FEST,
FARVER OG GOD MAD.
VI HAR IGEN I ÅR SAMMENSAT EN LÆKKER FESTMENU, SOM GØR DET NEMT FOR DIG AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER!

Nytårsmenuen ud af huset for 2019 er endnu ikke fastlagt, men her er inspiration fra menuen  2018

Hummer lille  Oksemedaljon jpg.  Chokoladeskal jpg

Hummer a la Hovmesteren
(½ hummer med hummersalat, citron og dild)

Bøf af oksemørbrad, bøgehatte, vinterselleri, brændt løg,
pommes Anna og morkelsauce

Valrhona chokoladeskal, passionsfrugt, ananas og hvid chokolade

Kr. 410 pr. person

TILVALG
Löjrom, creme fraiche, peberrod og urter
Canapé med røget laks, flødeost og dild – 2 stk.
Østers og citron
Kransekage

Kr. 38 pr. tilvalg / pr. person

Årets Nytårs Champagne Cuvée ”R014” Laillier

Vi anbefaler at starte aftenen med et glas Champagne fra den lille producent Laillier. Kompleks champagne, med noter af brød og æble.

Også perfekt match til hummeren.

Kr. 400 pr. flaske

BESTILLES
Senest fredag den 27. december kl. 16.00
Tel: 3964 3046 Lok. 3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTES
Tirsdag den 31. december kl. 12.00-15.00

Vi håber at I vil tage godt imod menuen, og vi glæder os til at høre fra jer samt lave jeres nytårsmenu.

Hvem er vi

Vi er et team af dygtige kokke, servicemindede tjenere, kreative salgsmedarbejdere og perfektionistiske administratorer.

Hver især har vi mange års erfaring i ryggen og sammen har vi bygget mange større arrangementer op.

Vi er din sparringspartner som ene-leverandør eller i samarbejde med andre leverandører, men altid med én og sammen kontaktperson hos os.

Vi udarbejder et oplæg til hvert enkelt arrangement – om det er stort eller småt. Vi glæder os til at høre fra dig for en uforpligtende samtale.

Du kan kontakte os på telefon 3964 3046-3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvad kan vi

Vi kan stå for:

Mad og vin – Menu, vine, bar.

Rammerne – Vi har store og små selskabslokaler. Men kan også stå for f.eks. opsætning af telt i jeres have eller fest i firmadomicilet.

Borddækning og udsmykning – Tema, klassisk, overdådigt eller helt simpelt – alt fra høje kandelabre til picnickurve. Enkle tricks kombineret med menuer og drikkevarer giver den helt rigtige stemning.

Personale – Værter, ledende medarbejdere, tjenere, kokke, opvaskere og rengøring.

Musik og underholdning – Bands, DJs, foredragsholdere, spændende indslag og sjove aktører.