Køb gavekort til Restaurant Sejlklubberne

Du kan købe et gavekort til Restaurant Sejlklubberne som en gave til en ven, kollega eller en du holder af. Bare følg linket nedenfor og du kan nemt tilpasse dit gavekort med personlig hilsen. Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten.

Køb gavekort

SØNDAGSBUFFET

VORES POPULÆRE SØNDAGSBUFFET SERVERS HELE VINTERHALVÅRET

 Hver søndag

KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 240
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

Søndage, hvor der serveres buffet er det ikke muligt at bestille fra a la carte kortet.

FESTLIGE JAZZAFTENER MED MIDDAG OG DANS

LEIF JUUL JØRGENSENS TRIO SPILLER – I DANSER OG SPISER

  Jazzaften torsdag d. 28. februar   

KL. 18:00 – 22:00

MENU

Stenbiderrogn, syrnet fløde, syltet løg og karse
*
Det bedste fra grisen, sherry blanquette, estragon og selleri
*
Danske pærer, vanillefløde og mandel-iscreme
*
Der tilbydes også en vegetar menu

3 retter kr. 340
2 retter kr. 275

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

Næste jazzaften: Onsdag d. 27. marts

KL. 18:00 – 22:00

MENU

Grillet torsk, jordskokker og syltet løg
*
Gråsten unghane, brunet smøremulsion og de første rødder
*
Kokos, ananas extra sweet og brun farin

3 retter kr. 340
2 retter kr. 275

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

 Derefter på gensyn til efteråret :-)

PÅSKEFROKOST

VORES POPULÆRE PÅSKEBUFFET SERVERES  FØLGENDE DAGE:

 Skærtorsdag 18. april – Langfredag 19. april – Påskedag 21. april – 2. Påskedag 22. april

BUFFET KL. 12:00 – 15:00

I påskedagene vil vi servere en forårs- og påskeinspireret buffet.
Vi holder os til det klassiske, håber på frostdagene er ovre og at vi går de lyse dage i møde.
Her er et lille udvalg og tanker for buffeten:

Sild i dåse     Lammeskank png

Hvide sild, karrysalat, kapers og æg
Røget laks, nye agurker og peberrod
Stenbiderrogn, saltbagte kartofler og dild
Pocheret æg, rejer og hollandaise
De første asparges og Gråsten unghane
Letsaltet lam, fuldfed øko-yoghurt og ramsløg
Dansk okse, brændte løg og bøgehatte
Oste fra nær og fjern, oliven, sødt og marengs
Røde rabarber, hvid chokolade og marengs

Pinse billede     0217 (2)

Pris kr. 300
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

SANKT HANS AFTEN

VORES POPURLÆRE MIDSOMMER MENU SERVERES FRA KL. 18

Lørdag den 23. juni

*
Igen i år laver vi en sommerinspireret 3-retters menu
(Selve menuen er endnu ikke fastlagt)  

*
Sæt kryds i kalenderen allerede nu.