Køb gavekort til Restaurant Sejlklubberne

Du kan købe et gavekort til Restaurant Sejlklubberne som en gave til en ven, kollega eller en du holder af. Bare følg linket nedenfor og du kan nemt tilpasse dit gavekort med personlig hilsen. Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten.

Køb gavekort

SØNDAGSBUFFET

Søndagsbuffet er tilbage fra sommerferie 🙂 Buffeten serveres igen  søndage i vinterhalvåret med start den 29. september 2019. Traditionen tro serverer vi Hubertusbuffet søndag d. 3. november og søndage i december (1, 8, og 15. december 2019) serveres vores adventsbuffet.

VORES POPULÆRE SØNDAGSBUFFET SERVERES HELE VINTERHALVÅRET,
dog tager vi forbehold for udsolgte dage

Søndag d. 22. december, 29. december og 5. januar serveres der ingen buffet.

 Hver søndag

KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 240
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

Søndage, hvor der serveres buffet er det ikke muligt at bestille fra a la carte kortet.

VILDTAFTEN

FREDAG D. 25. OKTOBER KL. 19.00

KOM MED TIL EN VILDTAFTEN

Siden maj har vi planlagt denne dag og glædet os til at byde jer på alle de fristelser,
en dansk vildt sæson indeholder.
Dertil disker vi op med vinøs verdensklasse når Lars fra Fejø Vin kommer og præsenterer vine af den Australske Winemaker Dave Powell,
som har scoret de magiske 100 point hos vinguruen Robert Parker.

Vinene fra Powell & Son starter med dén pengeseddel, der har Knippelsbro som motiv –
og fortsætter til den absolutte elite.
Nord for ækvator findes vinene KUN hos Harrods i London og hos Fejø Vin,
som på aftenen har lovet at supplere med gode tilbud.
Vi skal smage Riesling samt 4 rigtigt gode rødvine –
og måske et enkelt, godt glas Champagne

VILDTMENU

Snacks fra buffet
Puffede østerschips og hummermayo
Æbleskive, confiteret and og sort peber
Gravad vildt
Nødder

 Forret
Dansk hummer, citrusnoter og ingefær

 Social dining
Bryst af gråand, miso og grillet løg
Dådyr i muskler, kejserhatte og solbær
Lam fra Herlufmagle – i gryde à la minute, brombær og majs
Håndrullede kartofler, laurbær og gran
Grønkål, granatæble og hasselnødder
Variation af svampe i egen bouillon

Dessertbuffet
Nøddetærte, chokolade gren og skum
Lagret comté
Valrhona, mandel og pralinékage
Sorbet af mørke bær

VILD PRIS  898 kr. pr. couvert

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

DEN TRADITIONELLE HUBERTUSBUFFET

SØNDAG D. 3.NOVEMBER
KL. 13.00 – 16.00

Traditionen tro inviterer vi igen i år indenfor i varmen, hvor vi serverer en lækker buffet, efter dagens jagt i Dyrehaves smukke vinternatur.

Her er et udvalg af, hvad du kan finde
på buffeten:
Udvalg af islandske marinerede sild på vores manér
Røgede pil-selv rejer
Røget laks, kapers, fennikel og lakridsnoter

Fasanhøne, pære og karse
Peberglaseret gråand og skovsvampe
Oksetatar, urtemayo, svampe og løg

Danske oste, oliven, sødt og sprødt
Pæresalat, jordskokker og Valrhona
Mørdej, citron og skum

kr. 298
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

FESTLIGE JAZZAFTENER MED
MIDDAG OG DANS

LEIF JUUL JØRGENSENS TRIO SPILLER – I DANSER OG SPISER

  Onsdag d. 6. november
Torsdag d. 5. december
Onsdag d. 29. januar
Torsdag d. 27. februar
Onsdag d. 25. marts

KL. 18:00 – 22:00

MENU

Menu d. 6. november

65 ° hønseæg og kål i variation
*
Brødstegt kulmule, kantareller og brombær
*
Sensommerbær, havrecrumble og vanilleis
*
Der tilbydes også en vegetar menu

3 retter kr. 340
2 retter kr. 275

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation

MORTENS AFTEN – SØNDAG D. 10. NOVEMBER

Traditionen tro fejrer vi Mortens aften på Havnen
med smagfuld og lækker
Mortens aften menu:

Jordskokker, hasselnødder og æbler
*
Helstegt and med svesker og æbler
– dertil rødkål, syltede sager,
hvide kartofler, sukkerkartofler og fed andesauce
*
Havnenes Tarte Tatin
*
3 retter kr. 368

Husk at bestille bord
Tel.: 3964 3046 Lok 1
Online bordreservation