Køb gavekort til Restaurant Sejlklubberne

Du kan købe et gavekort til Restaurant Sejlklubberne som en gave til en ven, kollega eller en du holder af. Bare følg linket nedenfor og du kan nemt tilpasse dit gavekort med personlig hilsen. Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten.

Køb gavekort

ADVENTSSBUFFET

ADVENTSSØNDAGE 3. 10. OG 17. DECEMBER

 KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 288

Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

JULEAFTEN – MAD UD AF HUSET

FÅ MERE TID OG OVERSKUD TIL AT NYDE JULEAFTEN MED AT BESTILLE JULEMADEN HOS OS!

Julemenu:

Helstegt juleand med svesker, æbler, timian, syltet agurk, rødkål,
sauce, brunede og hvide kartofler

Ris a l’amande med sauce af syltede sommerkirsebær

Pris 298 pr.person

Ost:

3 slags ost, sødt og sprødt

Som tilvalg kr. 88 pr. person

BESTILLING

Senest torsdag d. 22. december kl. 15.00 på

Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

JULEBUFFET

25, 26. og 27. DECEMBER

1. JULEDAG 25. december

 KL. 12:00 – 15:00

2. JULEDAG 26. december

 KL. 12:00 – 15:00

KL. 16:00 – 19:00

“3. JULEDAG” 27. december

 KL. 12:00 – 15:00

Her er vores tanker til buffeten:

Dild og aquavit sild, karrysalat og smilende æg
Julesild, kanel og appelsin
Stegte sild, sennep, dild og rødløg
Cremet sild, purløg og kapers
Luksusrejer, smilende æg og mayo
Gravad laks og rævedressing
Røget laks, æg royale og purløg
Rødspættefileter, cremet pickles og citron

Gråsten unghane, svampemayo og bacon
”Havnens tarteletter”
Leverpostej, ristede svampe og bacon
Danske deller og syltede sager
Tatar på vores maner
Roastbeef, pickles og peberrod
Gammeldags and, æbler og svesker
Glaseret skinke og grønlangkål
Flæsk, æbler, løg og timian
Sprød kamsteg, laurbær og vinter rødkål
Blodpølse, æblekompot og kanel

2 slags ost, oliven og sprødt
Æbler, julecreme og brunkage crumble
Ris a l’amande med syltede sommerkirsebær
Klementiner, nødder og julegran

Pris kr. 298

Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

NYTÅRSAFTEN – MAD UD AF HUSET

    Nytårsaften er en skøn aften med fest, farver og god mad. Vi har igen i år sammensat en lækker festmenu som gør det nemt for dig at være vært for dine gæster

NYTÅRSMENUEN

Cremet skaldyrsbisque, variation af muslinger.
Fennikel crudite, salturt og pipette med hummerolie. Stenovnsboller.

Langtidstilberedt oksefilet.
Pommes Mousseline med trøffel, urter i persillesmør.
Marineret vinterkål og sauce på hvide svampe.

Valrhona i lag med hindbær og praline.
Kompot på sensommer hindbær,
Sponge cake, vanillecreme og rød skovsyre.

375 pr. person

TILVALG

Hummer a la Hovmesteren (1/2 hummer med hummersalat, citron og dild)

198 pr. person

Löjrom, creme fraiche, blinis og urter
Canapé med røget laks, flødeost og dild – 2 stk.
Østers, citron og peberrod
Kransekage

40 pr. tilvalg / pr. person

Unika Gammel Knas, sødt af tørret frugt og maltbrød

68 pr. person

BESTILLING

Senest fredag d. 29. december kl. 16.00
på tel.: 3964 3046 Lok. 3 eller salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTNING

Søndag den 31. december kl. 14.00-15.00

SØNDAGSBUFFET

VORES POPULÆRE SØNDAGSBUFFET ER TILBAGE IGEN

 HVER SØNDAG  

KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 238

Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

Søndagsbuffet serveres hver søndag frem til 15. april 2018

Dog serveres der Adventsbuffet søndage 3, 10 og 17. december

Pris kr. 288

Børn 3-9 år halv pris

Søndag d. 24. december LUKKET

Søndag d. 31. december – ingen buffet

Søndag d. 8. januar LUKKET

 

 FESTLIGE JAZZAFTENER MED MIDDAG OG DANS

LEIF JUUL JØRGENSENS TRIO SPILLER – I DANSER OG SPISER

  ONSDAG D. 31. JANUAR 2018   

KL. 18:00 – 22:00

MENU

Saltet torsk, karse, rødbede og hønseæg

Kalvekæbe, svampe, trøffel og vesterhavsost

Passionsfrugt, fuldfed øko yoghurt og lakrids

2 retter kr. 268

3 retter kr. 338

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

NÆSTE JAZZAFTENER: 28. februar og 21. marts