Køb gavekort til Restaurant Sejlklubberne

Du kan købe et gavekort til Restaurant Sejlklubberne som en gave til en ven, kollega eller en du holder af. Bare følg linket nedenfor og du kan nemt tilpasse dit gavekort med personlig hilsen. Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten.

Køb gavekort

 

 SØNDAGSBUFFET

VORES POPULÆRE SØNDAGSBUFFET

 HVER SØNDAG  

KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 240
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord Tel.: 3964 3046 Lok 1

Søndagsbuffet serveres hver søndag frem til 22. april 2018
Søndag d. 1. april – Påskebuffet Søndag d. 8. april – ingen buffet

 

Dining week 2018

 

VI DELTAGER I DINING WEEK – DANMARKS FØRSTE RESTAURANTFESTIVAL

Dining Week afholdes i uge 7, den 11. til 17. februar 2018

Pris 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu
inkl. S. Pellegrino-mineralvand (en flaske à 750 ml. pr. 2 pers.).

VORES MENU:

Tatar af okse og jordskokker
æggeblomme, tørret svampe og let trøffelmayo

2017 Beaujolais-Villages, Domaine Ronze, Frankrig *

Stegt fladfisk og blåmuslinger
vinterporre, selleri, aspargeskartofler og cremet muslingesauce

2016 Pinot Grigio, Arcania, Friuli, Italien *

Havtornsorbet og havre
chokolademarengs, dulce og brunet smør

2014 Chardonnay Dulce ”Venganza”, Dominio de Punctum, La Mancha, Spanien *

Dining week forretDining week hovedretDining week dessert

Vegetarmenu:

Danske jordskokker og champignon
syltet løg, svampestøv og hasselnød

Vinterporre og saltbagt selleri
aspargeskartofler, mættet lun vinaigrette og friteret brød

Havtornsorbet og havre
chokolademarengs, dulce og brunet smør

VINMENU – ET GLAS AFSTEMT TIL HVER RET – kr. 178

 FESTLIGE JAZZAFTENER MED MIDDAG OG DANS

LEIF JUUL JØRGENSENS TRIO SPILLER – I DANSER OG SPISER

  ONSDAG D. 28. FEBRUAR 2018   

KL. 18:00 – 22:00

MENU

Havnens charcuterie servering – ”social dining”
Helleflynder, cremet estragon, jordskokker og hasselnødder
Valrhona chokoladecreme, hvid kaffe-is og brunet havre

2 retter kr. 268
3 retter kr. 338

Husk at bestille bord Tel.: 3964 3046 Lok 1

NÆSTE JAZZAFTEN: 21. marts

PÅSKE

VORES POPULÆRE PÅSKEBUFFET

 SKÆRTORSDAG, LANGFREDAG, PÅSKEDAG OG 2. PÅSKEDAG  

KL. 12:00 – 15:00

Vores tanker til buffet:

Hvide sild, karrysalat, kapers og æg
Røde sild, creme fraiche
Stegte sild og rødløg
Røget sild, kartofler og creme fraiche
Rødspættefileter, remo og citron
Koldrøget laks, dild-olie og nye agurker
Håndpillede rejer eller stenbiderrogn, røget creme fraiche og citrus
Pocheret æg, dildmayo og rogn
De første asparges, ramsløg og malt
Tarteletter, høns og asparges
Leverpostej, bacon og svampe
Gråsten unghane, blomkål og karse
Tatar, estragon, rugbrød og æggeblommecreme
Flæskesteg og rødkål
Saltet lammekølle, fuldfed øko. yoghurt og ramsløg
Danske oste, oliven, sødt og sprødt
De sidste æbler, creme og mandler
Valrhona Marcel-chokolagekage
Rabarber, hvid chokolade og marengs

Pris kr. 300
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord Tel.: 3964 3046 Lok 1

Bemærk lørdag d. 31. marts – ingen buffet, a la carte kort