Køb gavekort til Restaurant Sejlklubberne

Du kan købe et gavekort til Restaurant Sejlklubberne som en gave til en ven, kollega eller en du holder af. Bare følg linket nedenfor og du kan nemt tilpasse dit gavekort med personlig hilsen. Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten.

Køb gavekort

 

FESTLIGE JAZZAFTENER MED MIDDAG OG DANS

LEIF JUUL JØRGENSENS TRIO SPILLER – I DANSER OG SPISER

 ONSDAG D. 1. NOVEMBER   

KL. 18:00 – 22:00

MENU

Oksehale-ravioli, kalveemulsion og vesterhavsos

Torsk, grov sennep, bacon og brunet smør

Æbler, butterdej, kanel og krydderkaramel

2 retter kr. 268

3 retter kr. 338

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

NÆSTE JAZZAFTENER: 6. december og 31. januar

SØNDAGSBUFFET

VORES POPULÆRE SØNDAGSBUFFET ER TILBAGE IGEN

 HVER SØNDAG  

KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 238

Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

Søndagsbuffet serveres hver søndag frem til 15. april 2018

Dog serveres der Hubertusbuffet søndag d. 5. november,

Adventsbuffet søndage 3, 10 og 17. december

Pris kr. 288

Børn 3-9 år halv pris

Søndag d. 24. december LUKKET

Søndag d. 31. december – ingen buffet

Søndag d. 8. januar LUKKET

 HUBERTUSSBUFFET

Traditionen tro inviterer vi igen i år indenfor i varmen, hvor vi serverer en lækker buffet, efter dagens jagt i Dyrehaves smukke vinternatur

 SØNDAG D. 5. NOVEMBER   

KL. 13:00 – 16:00

Her er et udvalg af, hvad du kan finde på buffeten:

Lune stegte sild, sennep, dild og rødløg
Kryddersild, æggeblommecreme, maltjord og porre
Dild og Aquavit sild, karrysalat, kapers og smilende æg

Store rejer, citron mayonnaise, æg og citron
Torsk, øko flødeost og ristet hasselnødder
Røget laks, kapers vinaigrette og dijonmayo
Rødspættefileter med remoulade og citron

Sprængt bryst, havnens pickles og peberrod
Gråsten unghane, svampemayo, bacon og karse

Oksetatar, persille, cornichoner og løg
Danske deller og syltede sager

Sherry- og honningglaseret australsk okse og skovsvampe
Flæsk, brændte løg og karamelliserede æbler
Kam af skovgris og klassisk rødkål
Salat af kål, nødder og tørret frugt

     Oste fra nær og fjern, havreknæk og figne-abrikos sylt
Udvalg af nye og klassiske desserter

Pris kr. 288

Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

MORTENS AFTEN

Traditionen tro fejrer vi Mortens aften på Havnen med smagfuld og lækker Mortens aften menu

 FREDAG D. 10. NOVEMBER   

KL. 18:00 – 22:00

MENU

Letrøget Vesterhavs torsk, syltet græskar, kærnemælk, persilleolie og mysli

Sprødstegt andebryst og plukket lår, rosenkål, solbær og  brune og hvide kartofler

Efterårets æbler, mandler og cremet kanelis

3 retter kr. 358

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

Du kan også hente menuen Ud af huset

ADVENTSSBUFFET

ADVENTSSØNDAGE 3. 10. OG 17. DECEMBER

 KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 288

Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1

JULEAFTEN – MAD UD AF HUSET

FÅ MERE TID OG OVERSKUD TIL AT NYDE JULEAFTEN MED AT BESTILLE JULEMADEN HOS OS!

Julemenu:

Helstegt juleand med svesker, æbler, timian, syltet agurk, rødkål,
sauce, brunede og hvide kartofler

Ris a l’amande med sauce af syltede sommerkirsebær

Brød og smør

Pris 298 pr.person

Ost:

3 slags ost, sødt og sprødt

Som tilvalg kr. 88 pr. person

BESTILLING

Senest torsdag d. 22. december kl. 15.00 på

Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

JULEBUFFET

25. OG 26. DECEMBER

1. JULEDAG 25. december

 KL. 12:00 – 15:00

2. JULEDAG 26. december

 KL. 12:00 – 15:00

KL. 16:00 – 19:00

Her er vores tanker til buffeten:

Dild og aquavit sild, karrysalat og smilende æg
Julesild, kanel og appelsin
Stegte sild, sennep, dild og rødløg
Cremet sild, purløg og kapers
Luksusrejer, smilende æg og mayo
Gravad laks og rævedressing
Røget laks, æg royale og purløg
Rødspættefileter, cremet pickles og citron

Gråsten unghane, svampemayo og bacon
”Havnens tarteletter”
Leverpostej, ristede svampe og bacon
Danske deller og syltede sager
Tatar på vores maner
Roastbeef, pickles og peberrod
Gammeldags and, æbler og svesker
Glaseret skinke og grønlangkål
Flæsk, æbler, løg og timian
Sprød kamsteg, laurbær og vinter rødkål
Blodpølse, æblekompot og kanel

2 slags ost, oliven og sprødt
Æbler, julecreme og brunkage crumble
Ris a l’amande med syltede sommerkirsebær
Klementiner, nødder og julegran

Pris kr. 298

Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord

Tel.: 3964 3046 Lok 1