Køb gavekort til Restaurant Sejlklubberne

Du kan købe et gavekort til Restaurant Sejlklubberne som en gave til en ven, kollega eller en du holder af. Bare følg linket nedenfor og du kan nemt tilpasse dit gavekort med personlig hilsen. Du kan vælge at printe dit gavekort selv og få det sendt direkte til din egen e-mail eller få det tilsendt med posten.

Køb gavekort

 

 

ADVENTSBUFFET

DE 3 ADVENTSSØNDAGE I DECEMBER SERVERS VORES JULEBUFFET

 2,9 OG 16. DECEMBER  

KL. 12:00 – 15:00

Gammeldags modnede sild, karrysalat og smilende æg
Julesild, kanel og appelsin
Stegte sild, sennep, dild og rødløg
Dild og aquavit sild, purløg og kapers

Luksusrejer, smilende æg og mayo
Gravad laks og rævedressing
Røget laks, røræg og purløg
Rødspættefileter, cremet pickles og citron

Gråsten unghane, svampemayo og bacon
”Havnens tarteletter”
Leverpostej, ristede svampe og bacon
Danske deller og syltede sager
Tatar på vores maner
Roastbeef, pickles og peberrod
Gammeldags and, æbler og svesker
Glaseret skinke og grønlangkål
Flæsk, æbler, løg og timian
Sprød kamsteg, laurbær og vores rødkål
Blodpølse, æblekompot og kanel

2 slags ost, oliven og sprødt
Æbler, julecreme og brunkage crumble
Ris a l’amande med syltede sommerkirsebær
Klementiner, nødder og julegran

Pris kr. 290
Børn 3-9 år halv pris

JULEBUFFET

1. og 2. JULEDAG SERVERS VORES JULEBUFFET

 25.  DECEMBER
KL. 12:00 – 15:00

26.  DECEMBER
KL. 12:00 – 15:00
KL. 16:00 – 19:00

Pris kr. 300
Børn 3-9 år halv pris

“3. JULEDAG” SERVERS VORES JULEBUFFET

 27.  DECEMBER
KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 290
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord Tel.: 3964 3046 Lok 1

Søndage, hvor der serveres buffet er det ikke muligt at bestille fra a la carte kortet.

Få mere tid og overskud til at nyde juleaften
med at bestille julemaden hos os

JULEMENUEN UD AF HUSET
Helstegt juleand med svesker,
æbler, timian, syltet agurk, rødkål,
sauce, brunede og hvide kartofler

Ris a l’amande med sauce
af syltede sommerkirsebær

kr. 300 pr. person

OST

3 slags ost, sødt og sprødt

Som tilvalg kr. 78 pr. person

Giv jer selv og familien en afslappet juleaften, hvor anden og tilbehøret kun skal lunes,
og ris a l’amanden er klar til servering.
Vejledning medfølger.

BESTILLING

Senest fredag d. 21.december kl. 16.00 på
tel. 3964 3046 Lok. 3 eller salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTNING

Søndag den 23. december kl. 15.00-18.00

NYTÅRSAFTEN er en skøn aften med fest, farver og god mad.
Vi har igen i år sammensat en lækker festmenu som gør det nemt for dig at være vært for dine gæster!

MENU UD AF HUSET 2018

Hummer lilleOksemedaljon jpg.Chokoladeskal jpg

Hummer a la Hovmesteren
(½ hummer med hummersalat, citron og dild)

Bøf af oksemørbrad, bøgehatte, vinterselleri, brændt løg,
pommes Anna og morkelsauce

Valrhona chokoladeskal, passionsfrugt, ananas og hvid chokolade

Kr. 410 pr. person

 TILVALG
Löjrom, creme fraiche, peberrod og urter
Canapé med røget laks, flødeost og dild – 2 stk.
Østers og citron
Kransekage

Kr. 38 pr. tilvalg / pr. person

Årets Nytårs Champagne Cuvée ”R014” Laillier

Vi anbefaler at starte aftenen med et glas Champagne fra den lille producent Laillier. Kompleks champagne, med noter af brød og æble.

Også perfekt match til hummeren.

Kr. 400 pr. flaske

BESTILLES
Senest fredag den 28. december kl. 16.00
Tel: 3964 3046/salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTES
Mandag den 31. december kl. 12.00-15.00

Vi håber I vil tage godt imod menuen, og vi glæder os til at høre fra jer samt lave jeres nytårsmenu.

 

  SØNDAGSBUFFET

VORES POPULÆRE SØNDAGSBUFFET ER TILBAGE OG SERVERS HELE VINTERHALVÅRET

 HVER SØNDAG  

KL. 12:00 – 15:00

Pris kr. 240
Børn 3-9 år halv pris

Husk at bestille bord Tel.: 3964 3046 Lok 1

Søndage 2,9 og 16. december serveres adventsbuffet (Pris kr. 290)
Søndage, hvor der serveres buffet er det ikke muligt at bestille fra a la carte kortet.

 

 FESTLIGE JAZZAFTENER MED MIDDAG OG DANS

LEIF JUUL JØRGENSENS TRIO SPILLER – I DANSER OG SPISER

  NESTE JAZZAFTEN ONSDAG D. 30. JANUAR   

KL. 18:00 – 22:00

MENU

”Havne snacks” Til hele bordet
*
Variation af kalv, svampe essens og fattigmandsasparges
*
Passionsfrugt, fuldfed øko yoghurt og hvid Valrhona

3 retter kr. 340
2 retter kr. 275

Husk at bestille bord Tel.: 3964 3046 Lok 1

NÆSTE JAZZAFTENER: torsdag d. 28. februar og onsdag d. 27. marts