MAD UD AF HUSET

BESTIL MADEN UD AF HUSET – DET GØR DET NEMT FOR DIG AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER

Vi laver mad til små og store private begivenheder, mærkedage, højtider eller den store firmafest

BESTILLING

Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

JULEFROKOST UD AF HUSET

BESTIL MADEN TIL JERES JULEFROKOST HOS OS!

Julebuffet:
Gammeldags modnede sild, karrysalat og smilende æg
Stegte sild, sennep, dild og rødløg
Gravad laks og rævedressing
Rødspættefileter, cremet pickles og citron

Gråsten unghane, svampemayo og bacon
Gammeldags and, æbler og svesker
Flæsk, æbler, løg og timian
Sønderjysk medister og grønlangkål

2 slags ost, oliven og sprødt
Ris a l’amande og syltede sommerkirsebær

Bød og smør

Pris 248 pr.person

BESTILLING

Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvem er vi

Vi er et team af dygtige kokke, servicemindede tjenere, kreative salgsmedarbejdere og perfektionistiske administratorer.

Hver især har vi mange års erfaring i ryggen og sammen har vi bygget mange større arrangementer op.

Vi er din sparringspartner som ene-leverandør eller i samarbejde med andre leverandører, men altid med én og sammen kontaktperson hos os.

Vi udarbejder et oplæg til hvert enkelt arrangement – om det er stort eller småt. Vi glæder os til at høre fra dig for en uforpligtende samtale.

Du kan kontakte os på telefon 3964 3046-3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvad kan vi

Vi kan stå for:

Mad og vin – Menu, vine, bar.

Rammerne – Vi har store og små selskabslokaler. Men kan også stå for f.eks. opsætning af telt i jeres have eller fest i firmadomicilet.

Borddækning og udsmykning – Tema, klassisk, overdådigt eller helt simpelt – alt fra høje kandelabre til picnickurve. Enkle tricks kombineret med menuer og drikkevarer giver den helt rigtige stemning.

Personale – Værter, ledende medarbejdere, tjenere, kokke, opvaskere og rengøring.

Musik og underholdning – Bands, DJs, foredragsholdere, spændende indslag og sjove aktører.