MAD UD AF HUSET

BESTIL MADEN UD AF HUSET – DET GØR DET NEMT FOR DIG AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER

Vi laver mad til små og store private begivenheder, mærkedage, højtider eller den store firmafest

BESTILLING

Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

JULEFROKOST UD AF HUSET

BESTIL MADEN TIL JERES JULEFROKOST HOS OS!

Julebuffet:
Gammeldags modnede sild, karrysalat og smilende æg
Stegte sild, sennep, dild og rødløg
Gravad laks og rævedressing
Rødspættefileter, cremet pickles og citron

Gråsten unghane, svampemayo og bacon
Gammeldags and, æbler og svesker
Flæsk, æbler, løg og timian
Sønderjysk medister og grønlangkål

2 slags ost, oliven og sprødt
Ris a l’amande og syltede sommerkirsebær

Bød og smør

Pris 250 pr.person

BESTILLING

Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

JULEAFTENSMENU UD AF HUSET

FÅ MERE TID OG OVERSKUD TIL AT NYDE JULEAFTEN
MED AT BESTILLE JULEMADEN HOS OS

JULEMENUEN UD AF HUSET
Helstegt juleand med svesker,
æbler, timian, syltet agurk, rødkål,
sauce, brunede og hvide kartofler

Ris a l’amande med sauce
af syltede sommerkirsebær

kr. 300 pr. person

OST

3 slags ost, sødt og sprødt

Som tilvalg kr. 78 pr. person

Giv jer selv og familien en afslappet juleaften, hvor anden og tilbehøret kun skal lunes,
og ris a l’amanden er klar til servering.
Vejledning medfølger.

BESTILLING

Senest fredag d. 21.december kl. 16.00 på
tel. 3964 3046 Lok. 3 eller salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTNING

Søndag den 23. december kl. 15.00-18.00

NYTÅRSAFTENSMENU UD AF HUSET

NYTÅRSAFTEN  ER EN SKØN AFTEN MED FEST, FARVER OG GOD MAD.
VI HAR IGEN I ÅR SAMMENSAT EN LÆKKER FESTMENU SOM GØR DET NEMT
FOR DIG AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER!

MENU UD AF HUSET 2018

Hummer lilleOksemedaljon jpg.Chokoladeskal jpg

Hummer a la Hovmesteren
(½ hummer med hummersalat, citron og dild)

Bøf af oksemørbrad, bøgehatte, vinterselleri, brændt løg,
pommes Anna og morkelsauce

Valrhona chokoladeskal, passionsfrugt, ananas og hvid chokolade

Kr. 410 pr. person

TILVALG
Löjrom, creme fraiche, peberrod og urter
Canapé med røget laks, flødeost og dild – 2 stk.
Østers og citron
Kransekage

Kr. 38 pr. tilvalg / pr. person

Årets Nytårs Champagne Cuvée ”R014” Laillier

Vi anbefaler at starte aftenen med et glas Champagne fra den lille producent Laillier. Kompleks champagne, med noter af brød og æble.

Også perfekt match til hummeren.

Kr. 400 pr. flaske

BESTILLES
Senest fredag den 28. december kl. 16.00
Tel: 3964 3046/salg@restaurantsejlklubberne.dk

AFHENTES
Mandag den 31. december kl. 12.00-15.00

Vi håber at I vil tage godt imod menuen, og vi glæder os til at høre fra jer samt lave jeres nytårsmenu.

Hvem er vi

Vi er et team af dygtige kokke, servicemindede tjenere, kreative salgsmedarbejdere og perfektionistiske administratorer.

Hver især har vi mange års erfaring i ryggen og sammen har vi bygget mange større arrangementer op.

Vi er din sparringspartner som ene-leverandør eller i samarbejde med andre leverandører, men altid med én og sammen kontaktperson hos os.

Vi udarbejder et oplæg til hvert enkelt arrangement – om det er stort eller småt. Vi glæder os til at høre fra dig for en uforpligtende samtale.

Du kan kontakte os på telefon 3964 3046-3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvad kan vi

Vi kan stå for:

Mad og vin – Menu, vine, bar.

Rammerne – Vi har store og små selskabslokaler. Men kan også stå for f.eks. opsætning af telt i jeres have eller fest i firmadomicilet.

Borddækning og udsmykning – Tema, klassisk, overdådigt eller helt simpelt – alt fra høje kandelabre til picnickurve. Enkle tricks kombineret med menuer og drikkevarer giver den helt rigtige stemning.

Personale – Værter, ledende medarbejdere, tjenere, kokke, opvaskere og rengøring.

Musik og underholdning – Bands, DJs, foredragsholdere, spændende indslag og sjove aktører.