MAD UD AF HUSET

BESTIL MADEN UD AF HUSET – DET GØR DET NEMT FOR DIG AT VÆRE VÆRT FOR DINE GÆSTER

Vi laver mad til små og store private begivenheder, mærkedage, højtider eller den store firmafest

BESTILLING

Tel.: 3964 3046 Lok 3 eller
salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvem er vi

Vi er et team af dygtige kokke, servicemindede tjenere, kreative salgsmedarbejdere og perfektionistiske administratorer.

Hver især har vi mange års erfaring i ryggen og sammen har vi bygget mange større arrangementer op.

Vi er din sparringspartner som ene-leverandør eller i samarbejde med andre leverandører, men altid med én og sammen kontaktperson hos os.

Vi udarbejder et oplæg til hvert enkelt arrangement – om det er stort eller småt. Vi glæder os til at høre fra dig for en uforpligtende samtale.

Du kan kontakte os på telefon 3964 3046-3 eller på salg@restaurantsejlklubberne.dk

Hvad kan vi

Vi kan stå for:

Mad og vin – Menu, vine, bar.

Rammerne – Vi har store og små selskabslokaler. Men kan også stå for f.eks. opsætning af telt i jeres have eller fest i firmadomicilet.

Borddækning og udsmykning – Tema, klassisk, overdådigt eller helt simpelt – alt fra høje kandelabre til picnickurve. Enkle tricks kombineret med menuer og drikkevarer giver den helt rigtige stemning.

Personale – Værter, ledende medarbejdere, tjenere, kokke, opvaskere og rengøring.

Musik og underholdning – Bands, DJs, foredragsholdere, spændende indslag og sjove aktører.